Skip to content
Lloguer de pianos

LLOGUER DE PIANOS

SERVEI DISPONIBLE A QUALSEVOL PUNT DE CATALUNYA

A La Casa dels Pianos, et brindem l’oportunitat d’introduir un piano acústic a la teva llar sense que això generi un impacte significatiu en la teva economia.

Aquesta opció està especialment dissenyada per a totes aquelles famílies que desitgin oferir als seus membres l’experiència d’un autèntic piano d’estudi durant aquella fase en què l’estudiant comença els primers passos en aquest món, tot i que el seu futur com a pianista encara sigui incert.

Lloguer amb opció de compra:

El nostre servei de lloguer amb opció de compra s’aplica a pianos d’estudi.

  • Només 50,00€ mensuals + IVA durant 1 any.
  • Inclou garantia mecànica del instrument.
  • Tens l’opció de comprar el piano al final del tretzè mes DESCOMPTANT DEL SEU PREU LES MENSUALITATS PAGADES DE LLOGUER…o la possibilitat de renovar el contracte de lloguer.
  • En cas que no vulguis continuar amb el lloguer, tens la possibilitat de retornar el piano sense cap obligació addicional.

Creiem que aquesta és una excel·lent oportunitat per a aquells que volen introduir la bellesa i la passió de la música en les seves vides sense haver de comprometre’s a llarg termini. Aprofita aquesta possibilitat per explorar el món del piano i veure si és el camí que vols recorrer.

 

SERVEI DISPONIBLE A QUALSEVOL PUNT DE CATALUNYA

Necessites més informació sobre els nostres pianos?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a triar el millor piano per tu.

Back To Top
× Podemos ayudarle?