Skip to content

A La Casa dels Pianos disposem de tots els serveis necessaris relacionats amb el piano que et pugin fer falta.

AFINACIONS

Com qualsevol altre instrument musical, el piano requereix estar afinat a la perfecció perquè pugueu experimentar plenament la màgia del seu so. Una afinació precisa és crucial per mantenir i protegir la complexa i alhora delicada maquinària del piano. Aquest instrument de corda necessita que les seves cordes estiguin ajustades al to adequat. Recomanem una afinació almenys una vegada a l’any.

A més, és important fer afinacions després de canvis bruscos de temperatura provocats per les estacions de l’any, així com després d’un trasllat o moviment del piano.

REPARACIONS

El piano està format per una gran quantitat d’elements en el seu mecanisme, cosa que significa que de tant en tant podrien ser necessaris ajustaments o reparacions. Un piano pot viure més d’un segle, superant en edat moltes persones. Això fa que sigui essencial realitzar de manera periòdica una revisió i ajust del mecanisme del piano, incloent-hi tasques d’harmonització i regulació.

RESTAURACIONS

El piano és més que un simple instrument musical, és un dels mobles més elegants i sofisticats que existeixen. Les formes úniques de la seva estructura, destinades a generar una ressonància perfecta, han convertit el piano al llarg dels anys en una peça d’art i mobiliari de gran valor.

És per això que, amb el pas del temps o després de petits accidents, pot ser necessari restaurar el moble del piano. En altres ocasions, potser desitgeu reviure un antic piano que forma part de la vostra família, amb un alt valor sentimental o com una petita joia artística.

Independentment de la situació, el nostre Taller és expert en la restauració de tot tipus de pianos, donant-los una nova vida i restituint-los el bell so que han anat perdent al llarg dels anys.

Lloguer de pianos

LLOGUER DE PIANOS

A La Casa dels Pianos, et brindem l’oportunitat d’introduir un piano acústic a la teva llar sense que això generi un impacte significatiu en la teva economia, mitjançant un lloguer amb opció de compra.

Aquesta opció està especialment dissenyada per a totes aquelles famílies que desitgin oferir als seus membres l’experiència d’un autèntic piano d’estudi durant aquella fase en què l’estudiant comença els primers passos en aquest món, tot i que el seu futur com a pianista encara sigui incert.

Més informació

TRANSPORT DE PIANOS

Traslladem el seu piano amb la màxima cura, professionalitat i els millors mitjans i equip humà qualificat per tal de que arribi a la seva destinació en perfectes condicions i amb el preu més ajustat del sector.

Els pianos viatjen perfectament embalats i protegits per preservar totalment l’instrument ja que som totalmente conscients del valor que té per a la seva propietària.

Necessites més informació sobre els nostres pianos?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a triar el millor piano per tu.

Back To Top
× Podemos ayudarle?