Skip to content

Piano entregat al Hotelet Estamariu

Un altre servei de màxima qualitat fet per La Casa dels Pianos, un exquisit piano d’alta qualitat de la marca PLEYEL entregat al prestigiós Hotelet Estamariu, situat als Pirineus Lleidatans. Una feina ben feta amb totes les garanties per aconseguir la satisfacció màxima del client.

Agraïm la confiança dipositada en la nostra professionalitat a l’hora de manipular amb la delicadesa que es mereix una peça històrica i única com aquesta, recordem que la marca PLEYEL és una de les marques d’instruments amb més història, fundada l’any 1807 a França.

El piano, una peça d’art sonor que combina bellesa i funcionalitat, va ser lliurat per representants de La Casa dels Pianos fa uns dies. El transport des de les nostres instal·lacions de Mataró, molt a prop de Barcelona, fins a l’idíl·lic entorn de l’Hotel, molt a prop del Parc natural del Cadi – Moixeró.

L’Hotelet Estamariu, reconegut per la seva atenció als detalls i el seu compromís amb l’excel·lència, ara compta amb aquest piano excepcional per a enriquir encara més l’experiència dels seus hostes. La incorporació d’aquest instrument musical de primera categoria reflecteix el compromís continu de l’hotel amb oferir un entorn que celebra l’art i la cultura.

Tant La Casa dels Pianos com l’Hotelet Estamariu esperen que aquest serveu resulti en moments musicals memorables i una experiència única per a tots els visitants de l’hotel.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
× Podemos ayudarle?