Skip to content

Restauració d’un piano de cua Rönisch

A la nostra empresa, oferim un servei complet de reparació i restauració de pianos per garantir que cada instrument recuperi el seu so i aparença originals. Som experts en la restauració de pianos de totes les marques i models, i avui us presentem un exemple del nostre treball: la restauració d’un piano de cua de la prestigiosa marca alemanya Rönisch.

Procés de Restauració

La restauració d’un piano és un procés meticulós que implica diverses etapes:

  1. Diagnòstic Inicial: Primer, realitzem una inspecció completa del piano per identificar totes les àrees que necessiten reparació o restauració. Aquest diagnòstic ens permet elaborar un pla detallat de treball.
  2. Desmuntatge: Desmuntem el piano amb cura, assegurant-nos de preservar cada peça. Aquest pas és crucial per netejar i reparar components interns que no són accessibles en un piano muntat.
  3. Neteja i Reparació: Cada part del piano és netejada a fons. Reparem o substituïm les peces danyades, com ara les tecles, els martells, les cordes i altres components essencials per al funcionament del piano.
  4. Afinació i Regulació: Després de la reparació, el piano és afinat i les seves accions són regulades per assegurar que la resposta de les tecles sigui òptima i que el so sigui harmoniós i equilibrat.
  5. Revestiment i Acabat: Finalment, treballem en l’aspecte exterior del piano. Aquest pas inclou la restauració del vernís, la reparació de qualsevol dany en la fusta i l’aplicació d’un acabat que doni al piano una aparença com nova.

Exemple de Restauració: Piano de Cua Rönisch

A continuació, us mostrem unes imatges del procés de restauració d’un piano de cua de la marca alemanya Rönisch. Aquest piano, amb molts anys d’història, ha estat restaurat a la seva glòria original gràcies a l’experiència i dedicació del nostre equip.

Aquest exemple és només una mostra del que podem fer. Cada piano que passa per les nostres mans rep un tracte personalitzat i la màxima atenció als detalls, per garantir que el resultat final sigui perfecte tant en so com en aparença.

Contacte

Si tens un piano que necessita reparació o restauració, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te a donar una nova vida al teu instrument estimat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
× Podemos ayudarle?